Георги МарковФейсбук “Българският Орбан ще е по-страшен от унгарския! Това са

...
Георги МарковФейсбук “Българският Орбан ще е по-страшен от унгарския! Това са
Коментари Харесай

Георги Марков: Български Орбан не се задава - ще си караме с партизаните на Сорос, чалга и ала-бала

Георги Марков

Facebook

 

“Българският Орбан ще е по-страшен от унгарския! ”
Това са думи на човека-пионка Георги Лозанов от партизаните на Сорос.


Много е “страшен ” Орбан: Унгария няма началник! Тръмп залага на него в Европа и го назова интелигентен, самоуверен и брилянтен. Износът на Унгария за 2023 е 150 милиарда евро. Произвежда се: Мерцедес, Ауди, БМВ, Сузуки, Еърбъс, Сименс, Бош, Самсунг. Само китайските вложения тази година са 16 милиарда евро, отпред със заводите за акумулатори и колите BYD. Майките с три деца до 40 години в Унгария, в случай че се обезпечават, получават подарък 33 000, а тези с 4 деца - не заплащат доживотно налог.

 

Освободени от налог са работещите до 25 години. За 10 години страната има 1 милион нови маджарски жители. Пенсионерите получават обезпечена 13-а пенсия и пътуват гратис в градския и междуградския превоз.


Орбан спря мигрантите още 2015 година Истанбулската спогодба бе хвърлена в Дунава, гей браковете и джендъризмът са неразрешени.
Направи спортна инфраструктура на международно равнище. Унгария отива на Олимпиада с близо 200 квоти. Направи три международни по плуване и две по лека атлетика. Европейски по плуване, Формула 1, Джиро д'Италия.


Орбан е избиран 4 пъти поред за министър председател с 2/3, последният път с 3 милиона гласа, а завоюва евровота с 45% против 14% за Шолц и Макрон. Добави още 200 000 по отношение на 2019 година и чукна 2 милиона при интензивност надлежно 73% и 58%.


Български Орбан няма да има, тъй като няма българин като него да е направил партия за битка с комунизма на 30 март 1988 година, нито да е призовал руските танкове да изоставен страната на 16 юни 1989 година България не е въставала против комунизма, както Унгария 1956 година, нито е отваряла границата си с Гърция, като Унгария с Австрия на 11 септември 1989 година


Орбан освободи Унгария от Сорос, а ние сме негова колония. Никога в София няма да има конгрес на Републиканците на Съединени американски щати, наименуван СРАС, с целия международен десен хайлайф. Защото ние и румънците за 35 години не създадохме десница, каквато направиха Клаус в Чехия, Качински в Полша и Орбан в Унгария.


Следващата седмица Виктор е при Джорджия, като мост сред нея и Льо Пен, и Бардела, и ще е обединител на Европейската десница.
Български Орбан не се задава - ще си караме с партизаните на Сорос, чалгата и ала-бала.


P.S.: Oчаквам Орбан и Макрон в сряда да се схванат в Париж и отсрочат гласуването за Урсула за след изборите във Франция.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР